Rehabilitering

Vi leverer tjenester innen rehabilitering innenfor kreft, atrose, treningsskader, overvekt og Arbeidsrettet rehabilitering.

Rehabilitering

En kreftdiagnose eller overvekt kan utløse sterke psykiske reaksjoner, utfordre mestringsevnen og opplevelsen av livskvalitet. Vårt behandlingstilbud bidrar til refleksjon om hva som påvirker oss og hvordan mestre hverdagen.

Kreftdiagnose

Å få en kreftdiagnose kan utløse sterke psykiske reaksjoner, utfordre mestringsevnen og opplevelsen av livskvalitet. Dette fokuserer vi på i rehabiliteringsprosessen for å hjelpe deltagerne til å håndtere den nye hverdagen.

Kort beskrivelse
Tverrfaglig kompetanseteam: En fast koordinator følger deg som deltaker hele veien. Vårt team består av fysikalskmedisiner, psykolog, sykepleier, klinisk ernæringsfysiolog, fysioterapeut, og idrettsfysiolog.
LES MER

Aktiv A – Aktiv med artrose

Aktiv A – Aktiv med artrose er et kurstilbud for deg med artrose. Har du artrose, hjelper vi deg komme i gang med trening for å redusere kne- eller hoftesmerter.

Medisinsk yoga
Medisinsk yoga passer for alle, du trenger ikke ha erfaring med yoga eller ha en konkret sykdom/plage for å delta. Øvelsene er myke og rolige, men likevel virkningsfulle.
LES MER

Treningsskader

Veiledet trening kan gi bedre framgang enn trening uten veiledning, fordi du får hjelp til å tilpasse motstand og intensitet.

Fysioterapeuten har også kunnskap om ulike sykdommer og skader/slitasje som man må ta hensyn til når man skal komme i gang med trening.

Kom i gang med helsefremmende trening. Vi har lavterskel trening, onsdager og fredager.
LES MER

Overvekt

Opptrening og livsstilbehandling for personer med sykelig overvekt.

Rehabiliteringen skal gjøre deg bevisst på din livsstil, gi deg struktur på hverdagen, fysisk aktivitet og kostholdsveiledning. Målet er varig livsstilsendring og redusert risiko for sykdom.
LES MER

Arbeidsrettet rehabilitering

Kurs for deg som er sykmeldt, eller står i fare for å bli sykmeldt. Gjennom helhetlig rehabilitering og tilrettelegging er målet at du skal komme tilbake til arbeid og et aktivt liv.

Rehabiliteringen kan gi deg økt arbeidskapasitet, bedre livskvalitet og mestring, og kan være like viktig som medikamenter.
LES MER

Vi tilbyr rehabilitering 
innenfor følgende behov:

Kreft
Aktiv med artrose
Treningsskader
Overvekt
Arbeidsrettet rehabilitering
TA KONTAKT

Slik kan du få behandling hos oss

Det er flere måter å betale for opphold hos oss, de vanligste er behandlingsforsikring fra arbeidsgiver, privat helseforsikring eller betale privat.

ARBEIDSGIVERS BEHANDLINGS-
FORSIKRING

Behandlingsforsikring er en helseforsikring som gir deg raskere behandling og avklaring ved sykdom eller skade. Du slipper offentlig helsekø og får rask behandling i det private helsevesenet, helt/ofte uten egenandel.

LES MER
 

PRIVAT
HELSE-
FORSIKRING

En helseforsikring skal sikre deg rask behandling for skader og sykdommer. Det er ikke slik at du automatisk sendes over på et privat sykehus, men venter du mer enn 10-15 dager i helsekø, kjøper forsikringsselskapet normalt plass til deg i privat helsevesen
LES MER
 

BETALE
PRIVAT

Vi tilbyr privat behandlings-opphold på 1-5 uker for pasienter som ønsker å legge seg inn selv eller er pårørende. 
Vi har 1-5 ukers opphold med kartlegging og tilpasset behandling. Vi har også
en ukes kartlegging og behandlingspakke.
Ring for pris!
LES MER
 
Fra 1. januar 2023 dekker ikke staten privat innleggelse via Fritt behandlingsvalg.

Ta kontakt

Hovedkontor:
Sørkedalsveien 6
0394 Oslo

Telefon: Se hver klinikk
Epost:  post@wecareomsorg.no

TA KONTAKT
REHABILITERINGPOLIKLINISK

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram