Våre steder

Vi har seks klinikker rundt om i landet, under ser du hvor disse er plassert

Våre behandlingssteder

Vi har behandlingstilbud i hele Norge, 
under ser du våre klinikker.

WECARE SOTRA

WeCare - Sotra ligger i naturskjønne omgivelser, utenfor Bergen. Vi har eget restaurantkjøkken, trimrom med utsikt samt spa- og velværeavdeling.
Alle pasienter får tilbud om individuell behandling av psykiater, psykolog, psykologspesialist. Miljøterapeutisk arbeid er noe vi vektlegger. Vi jobber tverrfaglig med våre pasienter og ønsker å se hele mennesket.
LES MER OM KLINIKKEN

WECARE GJERDRUM 

WeCare Gjerderum ligger stille og vakkert til på Ask i Gjerdrum, bare 15 minutter fra Gardermoen og 30 minutter fra Oslo. Klinikken er nyoppusset med hotellstandard og er omringet av en koselig oase med både lysthus, grønnsakshage og karpedam.
LES MER OM KLINIKKEN

WECARE NÆRLAND

WeCare Nærland passer for deg med kreftdiagnose, hjertesykdom, kronisk lungesykdom eller sykelig overvekt. Vi fokuserer på rehabilitering for mestring og livsglede.
LES MER OM KLINIKKEN

WECARE TRONDHEIM

WeCare Trondheim tilbyr tverrfaglig spesialisert rehabilitering på dagtid for deg som har, eller har hatt kreft, sliter med muskel- og skjelettlidelser, eller overvekt.
LES MER OM KLINIKKEN

WECARE BERGEN 

WeCare Nesttun tilbyr undersøkelse og behandling innen hjerte, ledd- og muskelplager og treningsskader, samt rehabilitering for hjertesyke og arbeidsrettet behandling
LES MER OM KLINIKKEN

Ta kontakt

Hovedkontor:
Sørkedalsveien 6
0394 Oslo

Telefon: +47 907 09 274
Epost:  post@wecareomsorg.no

TA KONTAKT

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram