WeCare Bergen

Klinikken kan tilby en rekke helsetjenester, både i form av rehabilitering, poliklinikk, fysioterapi og ett lite treningssenter.

Velkommen til
WeCare Bergen

Klinikken kan tilby en rekke helsetjenester, både i form av rehabilitering, poliklinikk, fysioterapi og et lite treningssenter.
Wecare-klinikken Nesttun ligger 11 kilometer fra Bergen sentrum, og like ved buss- og bybanestopp.
Det tar ca. 20 minutter å komme seg til klinikken med bybane, fra både Bergen sentrum, og Bergen lufthavn Flesland.

I tillegg har Teigland Parkering ett stort parkeringsanlegg (mot avgift), slik at man kan parkere under tak og gå tørrskodd inn på klinikken.
Hele anlegget er spesielt tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Klinikken kan tilby en rekke helsetjenester, både i form av rehabilitering, poliklinikk, fysioterapi og ett lite treningssenter.
Denne relativt nye, flotte klinikken har med seg den veletablerte rehabiliteringen som har over 35 års erfaring med blant annet hjerterehabilitering.


Lokalene våre inneholder bl.a. 15 soverom med eget bad, gymsal, spinningsal, dagligstue og TV-stue, samt treningskjøkken og spisesal. Vi har vår egen kokk som lager hjerte-vennlig mat. Det er også nattevakt og miljøarbeider på natt og kveldstid.

Rehabilitering
Vi tilbyr rehabiliteringskurs for voksne med hjerte- og karsykdom (dag og døgn), dag rehabilitering for slagrammede, dag rehabilitering for pasienter med artrose i hofte eller kne og rehabilitering med mål om å returnere til arbeid eller utdanning (dag og døgn).

Rehabilitering er en viktig del av behandlingen av ulike former for sykdom. Målet vårt er å gi deg best mulig forutsetning for å mestre hverdagens utfordringer slik at du kan komme tilbake til et aktivt liv. Rehabilitering kan gi deg økt kunnskap, økt trygghet, økt arbeidskapasitet, bedre livskvalitet og bedre mestring.
Som en del av rehabiliteringen tar vi også for oss viktige risikofaktorer som er forbundet med livsstil og vaner som mosjon, kosthold, røyking og stress. Hvis du klarer å endre disse vanene kan det gi deg betydelig positiv og varig helsegevinst.

Teamet vårt har høy faglig kompetanse og består av fysioterapeuter, sykepleiere, treningsinstruktør, jobbrådgiver, lege og psykolog.
Vi har både døgnplasser og dagplasser. Hvilken type opphold du blir tilbudt varierer ut fra bosted og hvorvidt du har et arbeidsforhold ved innsøking.

Behandlingsopphold hos oss

Klinikken har moderne og nye lokaler tilrettelagt for en rekke aktiviteter og behov. Hele anlegget er spesielt tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Enkeltrom, alle med eget toalett og dusj
Rom spesielt tilrettelagt for bevegelseshemmede
Miljøarbeidere på ettermiddag og kveld alle dager
Nattevakt
Felles måltider i spisesalen
Fasiliteter og tilbud:

Klinikken har moderne og nye lokaler tilrettelagt for en rekke aktiviteter og behov. Hele anlegget er spesielt tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Bygget inneholder gymsal og treningsrom, dagligstue og TV-stue, samt et kjøkken. Vi har spill, en velfylt bokhylle og en rekke muligheter for aktiviteter på ettermiddagen. Den sentrale beliggenheten gjør at kulturtilbudene i Bergen er lett tilgjengelige om man ønsker det.

Pakkeliste til rehabilitering:

Egne medisiner
Toalettsaker (håndklær og sengetøy får du på stedet)
Komfortable inneklær
Treningstøy og regntøy
Gode sko/støvler til turer ut i det fri + treningssko til innebruk
Varme klær til utebruk og tursekk
Vinterstid: brodder, lue, votter og skjerf
Nettbrett om du ønsker

Henvisningsprosess
rehabilitering

Når du er henvist fra sykehus eller fastlege, og er innvilget rett til rehabilitering, betaler du kun offentlige egenandeler. Du kan også komme på opphold via din helseforsikring/behandlingsforsikring eller som privatbetalende.

KONTAKT SYKEHUS

Sykehus sender søknad m/epikrise direkte til klinikken.
Vi kan motta elektronisk eller via post.


KONTAKT FASTLEGE

Fastlege sender søknad m/epikrise via vurderingsenhet for rehabilitering til den helseregionen du tilhører. (Helse Midt, Helse Sør-Øst, Helse Vest eller Helse Nord)

Henvisningsprosessen er enkel og ovenfor ser du en veileder til oss i WeCare, 
er du usikker på hvordan du går frem for å få plass, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, 
så skal vi hjelpe deg. 

Man kan også komme som privatbetalende kunde eller via sitt forsikringsselskap.
Etter avviklingen av Fritt behandlingsvalg er det ikke nødvendig med henvisning, 
men det er en fordel om du har det.
WeCare Nesttun tilbyr undersøkelse og behandling innen hjerte, ledd- og muskelplager og treningsskader, samt rehabilitering for hjertesyke og arbeidsrettet behandling.

TELEFON

+47 55 11 41 50

EPOST

bergen@wecareomsorg.no

BESØKSADDRESSE

WeCare Nesttun
Nesttunveien 92
5221 Nesttun

POSTADRESSE

WeCare Bergen
Postboks 384 Nesttun
5853 Bergen

Ta kontakt

Hovedkontor:
Sørkedalsveien 6
0394 Oslo

Telefon: Se hver klinikk
Epost:  post@wecareomsorg.no

TA KONTAKT
REHABILITERINGPOLIKLINISK

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram