WeCare Omsorg Gjerdrum

Klinikken har 40 pasientrom med hotellstandard, storkjøkken med egen kokk og fantastiske turmuligheter rett utenfor døren.

Velkommen til
WeCare Gjerdrum

Klinikken har 40 pasientrom med hotellstandard, storkjøkken med egen kokk og fantastiske turmuligheter rett utenfor døren. Samtidig ligger den sentralt til med nærhet til både Oslo og Oslo lufthavn.
WeCare avdeling Gjerdrum ligger i landlige omgivelser i Gjerdrum kommune på Romerike, i Ask sentrum. Dette er midt mellom Oslo by og Oslo Flyplass Gardermoen. Klinikken har frem til nå blitt drevet som et meget anerkjent hotell, så standarden på fasilitetene er gode. Klinikken består av to bygninger hvor hver bygning inneholder 20 rom med eget bad. Totalt har vi plass til 40 pasienter. 
I midten ligger hovedhuset. Her finner man en koselig spisesal, storkjøkken med egen kokk, tv stue, aktivitetsrom, kontorer og grupperom.

I umiddelbar nærhet rundt klinikken finner du en avslappende hage, med både lysthus, grønnsakshage, karpedam og en stor terrasse med grill og pergola.
Klinikken ligger som nevnt sentralt til i Ask sentrum samtidig som det ligger «godt på landet», med gårder, golfbane, skog og mark i umiddelbar nærhet. Det er lysløyper året rundt, med skiløyper på vinterstid og turstier til nydelige badevann eller fiskevann om sommeren.
Hele hovedbygget er nyoppusset våren 2022.

Behandlingsopphold hos oss

Individuell behandling
Gruppeterapi
ACT metoden
Kognitiv terapi og emosjonsfokusert terapi
Medikamentreduserende tilbud
Mindfulness og yoga
Lysthus, karpedam
Stor terrasse med grill og pergola
Ballsport og turgåing
Grønnsakshage
Godt og sunt kosthold
Hotellstandard på rommene

Tverrfaglig team

Hos oss møter du et tverrfaglig team, 
bestående av:
Psykiater
Lege
Sykepleier
Psykologspesialist
Psykolog
Psykiatrisk sykepleier
Vernepleier
Miljøterapeut
Miljøarbeider
Erfaringskonsulent
Kokk

Slik kan du få behandling hos oss

Det er flere måter å betale for opphold hos oss, de vanligste er behandlingsforsikring fra arbeidsgiver, privat helseforsikring eller betale privat.

ARBEIDSGIVERS BEHANDLINGS-
FORSIKRING

Behandlingsforsikring er en helseforsikring som gir deg raskere behandling og avklaring ved sykdom eller skade. Du slipper offentlig helsekø og får rask behandling i det private helsevesenet, helt/ofte uten egenandel.

LES MER
 

PRIVAT
HELSE-
FORSIKRING

En helseforsikring skal sikre deg rask behandling for skader og sykdommer. Det er ikke slik at du automatisk sendes over på et privat sykehus, men venter du mer enn 10-15 dager i helsekø, kjøper forsikringsselskapet normalt plass til deg i privat helsevesen
LES MER
 

BETALE
PRIVAT

Vi tilbyr privat behandlings-opphold på 1-5 uker for pasienter som ønsker å legge seg inn selv eller er pårørende. 
Vi har 1-5 ukers opphold med kartlegging og tilpasset behandling. Vi har også
en ukes kartlegging og behandlingspakke.
Ring for pris!
LES MER
 
Fra 1. januar 2023 dekker ikke staten privat innleggelse via Fritt behandlingsvalg.
WeCare Gjerderum ligger stille og vakkert til på Ask i Gjerdrum, bare 15 minutter fra Gardermoen og 30 minutter fra Oslo. Klinikken er nyoppusset med hotellstandard og er omringet av en koselig oase med både lysthus, grønnsakshage og karpedam.

TELEFON

+47 907 09 274

EPOST

post@wecareomsorg.no

ADDRESSE

WeCare Gjerdrum
Gjerivegen 4
2022 Gjerdrum

Ta kontakt

Hovedkontor:
Sørkedalsveien 6
0394 Oslo

Telefon: Se hver klinikk
Epost:  post@wecareomsorg.no

TA KONTAKT
REHABILITERINGPOLIKLINISK

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram