WeCare Sotra

WeCare Omsorg Avdeling Sotra ligger i naturskjønne omgivelser utenfor Bergen.

Velkommen til
WeCare Sotra

Klinikken har 57 pasientrom med hotellstandard, eget restaurantkjøkken, trimrom med utsikt samt spa- og velværeavdeling.
WeCare avdeling Sotra ligger i havgapet på Sotra, kun 45 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Klinikken ble opprinnelig drevet som et hotell. Her får du mange unike opplevelser og aktiviteter, utsøkt lokal mat, velvære og komfort. Alt med en slående vakker sjøutsikt. Her har du mulighet til å kombinere oppholdet med et rikt aktivitetstilbud som inneholder bla. SUP, båttur med fisking, kajakk, fotturer og sykkeltur.
Vi tilbyr et moderne og evidensbasert behandlingstilbud, med et holistisk menneskesyn til våre pasienter. Vår grunnfilosofi er ACT metoden.
Vi jobber tverrfaglig med våre pasienter og ønsker å se hele mennesket. Alle pasienter får tilbud om individuell behandling av psykiater, psykolog, psykologspesialist. Miljøterapeutisk arbeid er noe vi vektlegger. Vi jobber tverrfaglig med våre pasienter og ønsker å se hele mennesket.
Vi jobber etter anerkjente metoder som kognitiv terapi, emosjonsfokusert terapi o.l. Men, felles for all behandling er at ACT metoden ligger i bunn og er den røde tråden i WeCare Omsorg sin behandlingsmodell.
Vår behandling tar også sikte på å støtte hverandre i gruppeterapi. Dette er selvsagt frivillig, men vi har god erfaring med at pasienter opplever dette som en effektfull behandlingsform når man har blitt kjent med hverandre og når gruppen stoler på hverandre.

Utover dette tilbyr vi et unikt aktivitetstilbud med en stor bredde av ulike aktiviteter, hvor vi har fokus på det fysiske og skreddersyr behandlingsopplegg til hver enkelt pasient.

Behandlingsopphold hos oss

Individuell behandling
Gruppeterapi
ACT metoden
Kognitiv terapi og emosjonsfokusert terapi
Medikamentreduserende tilbud
Hotellstandard på rommene
Badstue, boblebad, uv-sollys
Paddleboarding, kajakk, snorkling og fisking
Buldrevegg, ballsport og turgåing
Stell av dyr på nabogården
Godt og sunt kosthold

Tverrfaglig team

Hos oss møter du et tverrfaglig team, 
bestående av:
Psykiater
Lege
Sykepleier
Psykologspesialist
Psykolog
Psykiatrisk sykepleier
Vernepleier
Miljøterapeut
Miljøarbeider
Erfaringskonsulent
Kokk

Videopresentasjon av WeCare Sotra

Slik kan du få behandling hos oss

Det er flere måter å betale for opphold hos oss, de vanligste er behandlingsforsikring fra arbeidsgiver, privat helseforsikring eller betale privat.

ARBEIDSGIVERS BEHANDLINGS-
FORSIKRING

Behandlingsforsikring er en helseforsikring som gir deg raskere behandling og avklaring ved sykdom eller skade. Du slipper offentlig helsekø og får rask behandling i det private helsevesenet, helt/ofte uten egenandel.

LES MER
 

PRIVAT
HELSE-
FORSIKRING

En helseforsikring skal sikre deg rask behandling for skader og sykdommer. Det er ikke slik at du automatisk sendes over på et privat sykehus, men venter du mer enn 10-15 dager i helsekø, kjøper forsikringsselskapet normalt plass til deg i privat helsevesen
LES MER
 

BETALE
PRIVAT

Vi tilbyr privat behandlings-opphold på 1-5 uker for pasienter som ønsker å legge seg inn selv eller er pårørende. 
Vi har 1-5 ukers opphold med kartlegging og tilpasset behandling. Vi har også
en ukes kartlegging og behandlingspakke.
Ring for pris!
LES MER
 
Fra 1. januar 2023 dekker ikke staten privat innleggelse via Fritt behandlingsvalg.
WeCare - Sotra ligger i naturskjønne omgivelser, utenfor Bergen. Vi har eget restaurantkjøkken, trimrom med utsikt samt spa- og velværeavdeling.

TELEFON

+47 907 09 274

EPOST

post@wecareomsorg.no

ADDRESSE

WeCare Sotra
Austefjordveien 165
5379 Steinsland

Ta kontakt

Hovedkontor:
Sørkedalsveien 6
0394 Oslo

Telefon: Se hver klinikk
Epost:  post@wecareomsorg.no

TA KONTAKT
REHABILITERINGPOLIKLINISK

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram